ONZE AANPAK

Achter elke tuin schuilt een mooi verhaal. Carterre neemt u mee in dat verhaal. Stap voor stap de juiste keuzes maken met een droomtuin als eindpunt.

Carterre aanpak tuinontwerp
Carterre Itegem 02 2022 078 low res

KENNISMAKING

Uw persoonlijke benadering, de visie van uw architect, de vergunningen en het omliggende landschap worden door Carterre in kaart gebracht. Door goed te luisteren en rekening te houden met alle facetten zijn wij in staat om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit, duurzaamheid, biodiversiteit, esthetiek en bouwtechnische mogelijkheden.

ONTWERP

Schetsen, plannen en visualisaties getekend door de ervaren architecten van Carterre worden met de meeste zorg uitgewerkt, besproken en gefinetuned. Een creatief concept dat dé basis vormt van wat straks gerealiseerd zal worden. Beplanting en materiaalkeuzes worden tijdens deze fase zorgvuldig uitgewerkt in een streven naar harmonie in functionaliteit en esthetiek.

Aanleg

Ontwerp en aanleg van een tuin gaan bij Carterre naadloos in elkaar over. Een aanspreekpunt, één gezamelijke expertise,... één bijzonder eindresultaat.

Onderhoud

Een tuin groeit, evolueert en bloeit. Carterre is van nature heel erg betrokken en ziet uw tuin graag in topvorm. Periodiek onderhoud op maat is dan ook een sterke dienst van Carterre die er voor zorgt dat u alleen maar hoeft te genieten van het moois rondom u.

Carterre tuinaanleg
20201026 Carterre Chantal Arnts 10